tisdag 10 februari 2009

Utmaning!

Tog emot denna bloggutmaning från den ene storebrodern, han med all motorcykelskunskap (http://atomvinter.wordpress.com/).

Tyvärr måste jag göra honom besviken för det fanns inte så smaskiga bilder i min mapp… och vad det gäller eventuella "lik i garderoben" så är nog sådana duktigt preskriberade... så pass att jag inte kan komma på några... men men… välbekomme.

Och jag sänder utmaningen vidare till…

1. Elinleticia (http://smuleliten.blogg.se/), för att jag är så stolt över att du är du och jag vill att fler ska se vilken fantastisk kvinna du är både framför och bakom kameran.

2. Karin (http://karinlangstromvinge.blogspot.com/), en kollega jag träffat på nätet och som vågar säga, och stå för, att Guds kärlek tillhör folket (som jag tolkar dig). Jag är nyfiken på vad du kan ha där i mapparna.

3. Björn (http://mittointressantaliv.blogspot.com/), som jag har haft go’a kvällar i Taizé med… och som har ett politiskt intresse och kunskap långt över mitt eget.

4. Lage (http://www.lagesdagbok.blogspot.com/), världens bästa björn. Kanske där finns någon gammal bild från ”our days together”.

5. Camilla (http://rainred.blogg.se/), du får utmaningen för jag vet att du är duktig på att fota och för att jag gillar de bilder jag sett hitintills.

6. Lotta (http://lottasviktkamp.blogspot.com/), även detta en nätvän som kämpar på i vår gemensamma kamp för ett hälsosammare liv… vad har du där i filerna?

Och det här är vad jag hoppas att ni som är utmanade kommer att åstadkomma……
THE RULEZ…
* Gå in i mappen Mina bilder (eller den mapp där du har dina bilder)
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade!
I utmaningen ingår även att skriva några rader om bilden som slumpats fram…

Så här kommer mina rader om bild nummer 6 i mapp nummer 6.
Jag visste inte ens om att jag hade denna bild i min mapp. Antar att det är någon av gulliganerna som lagt in den. Det är mitt ena brorsbarn som under sommarvistelsen här tydligen gick berzerk med sin lillasysters (förhoppningsvis) oanvända blöja. Barnen är verkligen vår framtid och deras fantasi ska bevaras för att skapa ett vänligare samhälle att leva i.

Inga kommentarer: