söndag 6 juni 2010

Nationaldag...

...och fullt med jobb...

Nu är jag riktigt trött. Flera helger med både lördag/söndagtjänstgöring har satt sina spår - och idag drog vi igång sommartiden. Gtj 9.30 och HM 11.00. Ingen optimal tid för min mage. Tja, hela denna veckan har varit dålig ur magsynpunkt. Har nu mega ont!

Dålig matdag:
*Morgonen två knäcke med bregott o en kopp välling o ett äpple i bilen (lite kvarbliven vitamindricka)
*Mellan gtj hann jag ta en WASAfärdigknäcke, lite vatten o ett äpple.
*Lunch två knäcke med bregott o mjukost o en kopp kaffe.
*Sorgesamtal kaffe och en lingongrova med ost, sallad och gurka
*Vatten i bilen hem
*Köttfärsröra o glutenfria pastaskruvar till middag (här börjar magen slå bak ut på allvar)
...funderar nu på lite långfil (för den sockerfria rulltårtan ser god ut men jag vågar inte)... kanske en skorpa. Ialla fall lite te!

Nu är det lite mindre i en dag ialla fall. Visst måste skolavslutningstalen skrivas och begravningstals göras... men ikväll ska det vilas, och datorn ska stängas av. Lugn o ro för ögon och händer... ;)

Annars snurrar tankarna runt i huvudet men det kommer att klarna i veckan som kommer. Tack och lov - efterlängtat!

1 kommentar:

Winnie Poe sa...

Huuu ingen bra matdag.. Stress, lägg om!! Du skulle behöva en coach.. Fick prova på själv helt fantastiskt, de hjälper en att plocka fram bra motivation och mkt mer, och det bästa av allt är att det kommer från en själv... Vig en eftermiddag åt storkok av olika slag när du är ledig låt ungarna hjälpa till.. Så blir det ingen bröddag.. Får ontont bara jag tänker bröd en hel dag... kramar i massor och tänk på att ingenting är omöjligt fast det käns så ;))